Saturday, February 24, 2018
   
Text Size

Gebedsketting

gebeds-kettingWanneer iemand de UKGR begint te bezoeken, met wat voor soort probleem dan ook, adviseren we hem/haar om een Gebedsketting te volgen.


Wat is een GEBEDSKETTING?

Eén Gebedsketting is een serie van wekelijkse gebeden die gedaan worden zonder onderbreking. Het doel is om een positieve verandering te ontvangen door het geloof. Zij het genezing, een financiele doorbraak of geestelijke bevrijding, een Gebedsketting zal u helpen uw geloof en uw vastberadenheid te ontwikkelen om uw problemen te overwinnen.

Hoe te profiteren van de gebedskettingen
De Gebedsketting heeft als doel om uw geloof te ontwaken, te bemoedigen en u voor te bereiden om Gods beloftes in bezit te nemen. Sommige mensen zijn, door de ernst van hun problemen, zo overdonderd en bezorgd dat het heel moeilijk is voor hen om hun geloof te uiten bij de eerste keer dat ze aan een gebedsdienst deelnemen. Zelfs al kan het gebeuren, het komt weinig voor dat mensen hun zegen ontvangen bij hun eerste dienst. Een gebed is niet genoeg. Jezus leerde ons dat we dienen te bidden en nooit op te geven. (Lucas 18.1)

BELANGRIJK
Voordat u een Gebedsketting begint dient u eerst met een pastor te praten voor advies. Hij zal u stap voor stap leren hoe u uw geloof kunt gebruiken om uw problemen te overwinnen. Als u twijfels heeft of in de war bent, of u merkt dat uw geloof zwakker wordt, aarzel dan niet om hulp te vragen. Wees niet verlegen. Een woord of advies kan onschatbaar zijn, zelfs meer dan een gebed. Zie het als een medische behandeling. Net zoals wanneer u naar een dokter gaat en hij bijhoudt hoe uw medische vooruitgang is, blijven wij u begeleiden totdat u genezen bent, ons doel is om u te helpen door uw volharding, totdat u uw eigen geloof kunt gebruiken en niet langer afhankelijk bent van de pastors. Dit is de essentie van de Gebedsketting – om u te tonen hoe u afhankelijk van uzelf en God kunt worden!

VOLHARDING
Het succes van een Gebedsketting is afhankelijk van uw volharding. Als u niet uw volharding gebruikt dan zal het niet werken. Wanneer u de Ketting begint, dan verklaart u de oorlog aan de bron van uw problemen; negatieve krachten zullen u proberen te blokkeren uw Gebedsketting te volgen, maar MAAKT NIET UIT WAT ER GEBEURT, BREEK UW KETTING NIET. Neem het serieus. Het is beter voor u om niet de Ketting te beginnen dan wel te beginnen en hem niet af te maken.

HET HANGT VAN U AF
Een Gebedsketting is een Bijbelse methode om uw zegens te veroveren (bijv. God zond 10 plagen voordat Hij de Israelieten had bevrijd uit Egypte; Hij zei tegen Jozua om 13 keer rond Jericho te trekken; de profeet Elia moest 7 keer bidden voordat hij regen op de aarde zag komen – het werkt!) het werkte voor duizenden mensen net zoals u en het zal ook voor u werken. Ongeacht de grootte van uw probleem, de gebedsketting zal u helpen het te overwinnen. Gebruik uw geloof. Geef God een bewijs van uw geloof door trouw te zijn in uw Gebedsketting en u zult zelf zien hoeveel Hij voor u zal doen. Het is tijd om de oorlog te verklaren aan uw problemen. Zeg ze: 'Genoeg is Genoeg' en start uw eigen Gebedsketting in een UKGR bij u in de buurt.

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2