Wednesday, January 17, 2018
   
Text Size

Boodschappen

TV programma

televisieDE UNIVERSELE KERK VAN GODS RIJK
maakt gebruik van de secullaire media om het Woord van GOD te kunnen verkondigen.

Deze programmas zijn gesponsored en mede mogelijk gemaakt door de leden van de kerk en donateurs in de UNIVERSELE KERK VAN GODS RIJK en hebben als doel degenen te helpen die door moeilijke situaties heen gaan en die hulp en verlossing nodig hebben.

Read more: TV programma

   

Onze geschiedenis

geschiedenis De Universele Kerk van Gods Rijk ontstond in 1977. Zijn oorsprong komt van een evangelische programma dat geleid werd door bisschop Robert McAlister, een Canadese missionaris met Pinkster tradities.

Edir Macedo – die later de UKGR is begonnen - was een van de eerste mensen die door het programma bekeerden. Met de zegen van bisschop McAlister begon hij diensten te houden in een park, in een kleine schuilplaats voor de regen met alleen een dakje als bescherming.

Read more: Onze geschiedenis

   

Gebedsketting

gebeds-kettingWanneer iemand de UKGR begint te bezoeken, met wat voor soort probleem dan ook, adviseren we hem/haar om een Gebedsketting te volgen.

Read more: Gebedsketting

   

Campagne van Israël

Mount_Sinai De Campagne van Israël geschiedt twee keer per jaar, het vindt plaats sinds de stichting van de Universele Kerk van Gods Rijk. Normaal gesproken wordt het in de maanden December en Juni gehouden.

Read more: Campagne van Israël

   

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2