Saturday, February 24, 2018
   
Text Size

Innerlijke versterking

zondag-dienst

We zijn een nuchterig pinkster gemeente die actief is in meer dan 170 landen.
Door jaren van ervaring hebben we gezien dat een christelijk levenstijl groot blijdschap en rust brengt en vaak ook beter gezonheid en grotere voorspoed.

Het doel van de UKGR diensten is om Gods macht goedheid vrijgevigheid en liefde voor de mensen te herkennen en te bidden voor het volk van de kerk, zodat hun behoeften zowel fysiek als geestelijk vervult zullen worden. Hierom gaat de zondagsdienst in onze kerk – DE ERE DIENST – in deze dienst wordt er gebeden, gezongen en vooral gemediteert op het woord van GOD . Verder terwijl bepaalde elementen standaard voorkomen in een dienst is de voorgang van een dienst het resultaat van het gebed van de pastor en toewijding aan GOD. Zo kan het gebeuren dat bijvoorbeeld het heilig avondmaal uitgedeelt kan worden. In de UKGR wordt op elke 3e zondag van de maand de ceremonie van het heilig avondmaal gehouden.

De zondag diensten zijn dieper qua geestelijk versterking en duren ongeveer 2 uren . Tijdens deze dienst wordt men bemoedigd, gemotiveerd en gestimuleert door bijbelse leringen en geloof. Als u ervaring met God wilt hebben bent u welkom in één van onze zondag diensten.

Deze dienst wordt gehouden elke zondag om 9:30u en 12u – aan het Neumanpad #26 (zijstraat van de Domineestraat) Paramaribo - Centrum.  

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2