Saturday, February 24, 2018
   
Text Size

Vernedering

champagne-Israel2

Ik ben in 2008 vanuit Brazilië naar Nederland gekomen op zoek naar een beter leven. Echter toen ik hier aankwam had ik veel problemen om mijn documenten te verkrijgen. Hierdoor kreeg ik moeilijkheden op mijn werk en werd ik vaak vernederd. Ik had dromen die ik wilde bereiken, maar door die situatie kon ik niets doen.

Toen de Campagne van Israël werd aangekondigd besloot ik om deel te nemen, omdat ik mijn documenten wilde hebben. Het was zeer pijnlijk voor mij om te offeren, omdat ik weinig verdiende. Met het geld dat ik verdiende kon ik de huur betalen en bleef er bijna niets meer over. Ik had twee paar schoen, waarvan één al helemaal versleten was. Desondanks heb ik toch deelgenomen aan de Campagne. Ik heb mijn maandsalaris geofferd en ook ging ik extra werken als manicure en pedicure om mijn offer op te bouwen en dat heb ik ook geofferd. Om mijn voeten warm te houden heb ik plastic zakken om mijn voeten voordat ik mijn schoenen aandeed.

Het was niet makkelijk, maar God heeft mij geëerd. Een korte tijd later heb ik mijn verblijfsvergunning kunnen verkrijgen. Wat normaal gesproken heel lang duurt heb ik in drie maanden gekregen. Nu heb ik een beter financiële leven en hoef ik niet meer met versleten schoenen te lopen.

Ik heb ook nogmaals deelgenomen omdat mijn broer in een ellendige situatie zat. Vanaf zijn 8ste tot zijn 37ste was hij verslaafd aan drugs en daardoor had hij alles verloren, inclusief zijn gezondheid. Ditmaal offerde ik mijn mijn maandsalaris, wat geld dat ik had gespaard om leuke dingen te kopen en geld waarmee ik naar Brazilië zou gaan voor de bruiloft van mijn dochter.

Alles wat ik heb geofferd heeft God mij terug gegeven en iemand heeft zelfs een ticket voor mij gekocht zodat ik toch naar de bruiloft van mijn dochter kon gaan. Mijn broer is vandaag de dag bevrijd van zijn verslaving. Hij is helemaal veranderd en wil nu zelfs God dienen. Er was een wonder nodig om hem te bevrijden en dat is precies wat God heeft gedaan, als reactie op mijn offer.

Junieta Silva

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2