Wednesday, January 17, 2018
   
Text Size

Getuigenissen van champagne van Israel

Totale genezing

Totale-genezing

Ik leed aan bloedarmoede en het was zelfs zó erg dat ik op een gegeven moment alleen maar 3.8 liter bloed in mijn lichaam had. De dokters waren helemaal verbaasd dat ik nog bleef lopen, omdat ik meer dan 1 liter bloed te weinig had. Een bloedtransfusie was ook moeilijk, omdat ik een zeldzaam bloedtype had en de kosten ervoor waren zeer hoog. Het leek erop alsof niemand mij kon helpen.Read more: Totale genezing

 

Vernedering

champagne-Israel2

Ik ben in 2008 vanuit Brazilië naar Nederland gekomen op zoek naar een beter leven. Echter toen ik hier aankwam had ik veel problemen om mijn documenten te verkrijgen. Hierdoor kreeg ik moeilijkheden op mijn werk en werd ik vaak vernederd. Ik had dromen die ik wilde bereiken, maar door die situatie kon ik niets doen.

Read more: Vernedering

   

Kinderwens

champagne-Israel1

Mijn partner en ik wilden heel graag een kind krijgen, maar vanwege problemen met mijn eileiders lukte dat niet. Ik bevond mij in een onmogelijke situatie.

Ik heb alles gedaan wat ik kon doen. Ik ging naar de dokters en deed alles wat ze tegen mij zeiden, maar mijn situatie veranderde niet.

Read more: Kinderwens

   

20 jaar ziek

20-jaar-ziek

Ik leed 20 jaar lang aan verschillende ziektes en de dokters konden niet uitvinden wat ik had. Door deze situatie kon ik geen baan behouden. Ik vond wel banen, maar omdat ik telkens ziek werd konden mijn werkgevers niet op mij rekenen, waardoor ik steeds mijn baan verloor.

Read more: 20 jaar ziek

   

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2