Saturday, February 24, 2018
   
Text Size

Epilepsie aanval

Marina-DekkerSinds mijn geboorte had ik last van epileptische aanvallen. Die aanvallen waren zo erg dat mijn moeder vaak niet wist of ik dood was gegaan of nog leefde. Ik leed elke dag aan stuiptrekkingen en hoofdpijn.

Wanneer ik naar het ziekenhuis werd gebracht, iets wat dagelijks gebeurde, dan was ik me bewust van alles wat er om mij heen gebeurde. Ik kon alles zien en horen, maar ik had simpelweg geen controle over mijn eigen lichaam.

Ik volgde de behandelingen van de dokters en moest voor de rest van mijn leven drie pillen per dag innemen. Het was heel belangrijk dat ik niet één van die pillen vergat te slikken. Ondanks dat ik dat deed bleven de aanvallen doorgaan.

Om de zes maanden werd ik onderzocht om te kijken of er enige vooruitgang was, maar het was altijd hetzelfde resultaat. Ik was ongeneeslijk ziek. Er was niets te doen aan mijn situatie. Ik moest zo goed en kwaad als dat kon leren leven met die stuatie.

Hierdoor was het heel moeilijk voor mij om naar school te gaan. Ik had altijd begeleiding nodig om naar school en terug naar huis gebracht te worden. Ik mocht niet spelen, rennen, ik miste lessen, kortom, ik had geen normale jeugd.

Mijn moeder kon hierdoor niet werken, omdat er altijd iemand bij mij moest zijn. Als zij naar de winkel ging of ergens naartoe moest, dan moest ze me meenemen. Het was een zware last, ook voor haar.

Via een uitnodiging kwam mijn moeder bij de UKGR, omdat er een speciaal evenement werd gehouden. Nadien begonnen mijn moeder en ik de gebedsketting te volgen voor mijn genezing.

Doordat ik levensveranderingen in de UKGR zag, bemoedigde dat mij om te volharden en te praktiseren wat ik tijdens de bijeenkomsten leerde. Gaandeweg zag ik dat de aanvallen en klachten steeds minder werden.

Vandaag de dag ben ik helemaal genezen. Ik heb het onmogelijke bereikt door de kracht van mijn geloof.

Marina Dekker

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2