Wednesday, January 17, 2018
   
Text Size

Getuigenissen van gebedsketting

Epilepsie aanval

Marina-DekkerSinds mijn geboorte had ik last van epileptische aanvallen. Die aanvallen waren zo erg dat mijn moeder vaak niet wist of ik dood was gegaan of nog leefde. Ik leed elke dag aan stuiptrekkingen en hoofdpijn.

Wanneer ik naar het ziekenhuis werd gebracht, iets wat dagelijks gebeurde, dan was ik me bewust van alles wat er om mij heen gebeurde. Ik kon alles zien en horen, maar ik had simpelweg geen controle over mijn eigen lichaam.

Read more: Epilepsie aanval

 

Ik slikte 6 tabletten per dag

Ik had last van mijn schildklier en daardoor begon ik mij op een gegeven moment niet goed te voelen. Ik ben toen naar de dokter gegaan en heb bloed laten prikken. Daaruit bleek dat mijn schildklier niet goed werkte.

Read more: Ik slikte 6 tabletten per dag

   

Genezen van astma

jonathan02Sinds mijn geboorte leed ik aan astma. Als gevolg van die aandoening kon ik op school nergens goed meedoen. Vooral met gymnastiek had ik moeilijkheden, want na 10 minuten werd ik moe en moest ik gelijk stoppen. Ik voelde me een buitenbeentje.

Read more: Genezen van astma

   

Bijna dood

Maria-Delia

Alles stond stil voor mij toen mijn zoon opeens betrokken raakte bij een ernstig ongeluk. Hij viel naar beneden van een hoogte van twintig meter. Daardoor kreeg hij een schedelbasisfractuur op twee verschillende plaatsen. Toen hij werd opgenomen in het ziekenhuis lag hij al in coma. Het ongeluk was zo ernstig dat de dokters mij weinig hoop gaven. Het enige wat ik te horen kreeg was dat de situatie zorgwekkend was en dat ik op alles voorbereid moest zijn.

Read more: Bijna dood

   

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2