Saturday, February 24, 2018
   
Text Size

Over ons

Welkom bij de UKGR (Universele kerk van Gods Rijk). Wij doen niet aan indruk maken of hooghartig en heilig zijn. Wat u ziet is wat u krijgt. We zijn een nuchtere, niet-zweverige Christelijke kerk die gelooft dat het leven van een ieder ten goede kan veranderen – in feite, niet alleen veranderen, maar zelfs transformeren.

Iets dat u misschien ongewoon zult vinden is het feit dat we elke dag open zijn en altijd geweest zijn sinds we onze deuren openden in Nederland 15 jaar geleden. Het is heel belangrijk voor ons om altijd beschikbaar te zijn voor de mensen om ze te kunnen helpen wanneer ze dat nodig hebben.

Kijk rond en u zult vele nationaliteiten en mensen van verschillende achtergronden vinden en zo zien wij het ook graag. Wij zullen u van harte welkom heten wie u ook bent of wie u ook in het verleden geweest bent.

De UKGR heeft miljoenen mensen, over de gehele wereld, die door problemen gingen geholpen en heeft hen begeleid naar een beter leven en wij zijn hier om ook u dezelfde hulp aan te bieden. Maar een ding waarop wij aandringen is om de mensen te begeleiden om onafhankelijk te zijn – dus onafhankelijk van mensen of dingen om gelukkig te zijn, maar afhankelijk te zijn van zichzelf en van hun geloof in God.

U zult ook praktische hulp en begeleiding vinden door onze ondersteuningsactiviteiten.

Loop langs bij ons en u kunt een warm verwelkom verwachten van mensen die oprecht om u geven en met u zullen zijn bij elke stap naar een nieuw leven.

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen in een van onze HulpCentra of voelt u zich vrij om contakt met ons op te nemen op het nummer (597) 88 37 764 (24 uur) om een afspraak met ons te maken.

UKGR BLOG

blog
Volg ons dagelijkse updates

Video boodschap

chain_of_prayer

Volg ons op TV

  18:30       STVS      Di, Wo, Do, Vr, Za    

Donaties

donate2